GL-ARMY

GL-ARMY este un server nou de samp abia deschis, va asteptam cu drag


  [Regulament] Afaceri Sii Inselatorii

  Distribuiţi

  MariuS

  Mesaje : 50
  Data de înscriere : 11/12/2017

  [Regulament] Afaceri Sii Inselatorii

  Mesaj Scris de MariuS la data de Mar Dec 12, 2017 10:00 pm

  Daca aveti nevoie de ajutor pentru a face o afacere (vanzare/schimb de bunuri), va rugam sa folositi optiunea /report sau /needhelp pentru a chema un admin/helper sa asiste la afacere.
  Daca nu este niciun admin/helper disponibil, va sfatuim sa faceti faceti screenshot-uri (sau video) cu desfasurarea schimbului pentru a va putea ajuta in cazul unei inselatorii.
  Incearcarea de a face schimb de bunuri pe diferite servere se pedepseste cu warn la prima abatere, ban 3  zile la a doua abatere, ban 7 zile la a treia abatere si ban permanent la a patra abatere.
  Inselatoriile sunt sanctionate cu ban 3 zile la prima abatere si la urmatoarele abateri ban 7 / 14 / iar apoi ban permanent.
  Playerii ce obtin bunuri din inselatorii vor ramane fara bunurile dobandite.
  Playerii ce au mai multe conturi si incearca sa isi transfere bunuri de pe un cont pe altu va primi ban 7 zile iar la a doua abatere ban permanent pe toate conturile.
  Este interzis sa cereti unui player sa va vanda masina pentru a-i pune hidden (culoare premium) pe masina sau pentru a-i da clear la km. Se sanctioneaza cu ban 3 zile la prima abatere, iar la urmatoarele abateri cu ban 7 / 14 zile .
  Playerii ce vand masina cu 1$ pentru a primi hidden (culoare premium) sau clear km de la un alt player sunt sanctionati cu ban 7  zile la prima abatere (afaceri interzise). La urmatoarea abatere ban 14 zile.
  Hidden-urile se pot vinde DOAR folosind comanda /sellhidden. Orice alta metoda de a pune hidden este interzisa si sanctionata cu ban 3 zile
  Vanzarea contului este interzisa. Incercarea de a vinde contul din joc va fi sanctionata cu ban 7 zile si ban permanent la a 2-a abatere. Schimburile de conturi sunt sanctionate tot cu ban 7 zile si ban permanent sau chiar interzis.
  In cazul transferul de bani sau vanzarii unui bun (casa/business/masina) unui alt player din greseala, adminii nu va vor ajuta cu nimic. Voi trebuie sa fiti atenti cui transferati bani.
  Imprumuturile se fac pe proprie raspundere. Daca ii imprumuti cuiva bani / masini, nu te astepta ca adminii sa te ajute sa recuperezi banii. Sunt interzise /ad-urile de genul 'caut camatar', 'imprumut bani', 'caut pe cineva sa imi imprumute bani'. Playerii ce cer bani imprumut in mod repetat cu intentia de inselatorie vor fi sanctionati pentru inselatorie.
  - Este interzis sa faceti event-uri fara a da banii. (ex: event simon spune unde eliminati toti participantii). Se pedepseste cu /warn la prima abatere si /ban 3 zile dupa.
  - Este interzis sa faceti event-uri in propriul biz/biz-ul unui prieten si sa puneti playerii sa intre/iasa din biz pentru a face bani. Se pedepseste cu /warn la prima abatere , ban 3 zile  a 2-a oara  si a 3-a oara ban 3 zile + confiscarea bizz-ului.
  - Este interzis sa faceti event-uri in care cereti playerilor sa va dea bani (ex: primul care imi da x primeste x). Se pedepseste cu warn +  la prima abatere si ban 3 zile.
   Cei care primesc / cer sau ofera bani / bunuri pentru a evita o reclamatie facuta impotriva lor pe forum sau pentru a retrage o reclamatie o sa fie sanctionati cu warn.

   Acum este: Lun Ian 21, 2019 6:16 pm