GL-ARMY

GL-ARMY este un server nou de samp abia deschis, va asteptam cu drag


  [FBI] Regulament

  Distribuiţi

  Kojocz2409
  Admin

  Mesaje : 21
  Data de înscriere : 11/12/2017

  [FBI] Regulament

  Mesaj Scris de Kojocz2409 la data de Vin Dec 15, 2017 10:52 am

  Reguli generale
  - membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
  - limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.
  Spoiler Show
  - spam-ul pe chatul /r este sanctionat in functie de gravitate, cu AV, FW sau uninvite.
  - trebuie sa respectati liderul & subliderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
  - deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de abateri.
  - DM-ul in masa si DM-ul cu hunter/hydra va fi sanctionat de admini cu 100FP si ban cateva zile.
  - este interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale
  - injuriile/jignirile folosind /m se sanctioneaza cu uninvite cu FP. Uneori se poate primi si ban.
  Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.

  Reguli activitate
  - playerii de rank 1 ce nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite cu FP, indiferent de motivul pentru care nu si-au terminat raportul de activitate.
  - Membrii de rank 2+ vor primi un avertisment la primul raport de activitate incomplet, dar vor trebui sa recupereze punctele de activitate in urmatorul raport.
  - Avertismentele expira automat dupa 20 zile. Playerii ce au un avertisment si nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite fara FP.
  - Nu se mai pot depune cereri de inactivitate, iar playerii ce nu s-au mai logat de 3 zile in factiune nu vor mai primi uninvite de la lideri.

  Reguli legate de wanted
  - orice jucator are drept de predare pana la wanted 6 daca in /mdc nu apare 'runner', 'cop kill', 'cop attack', 'complice', 'hack' sau 'armed robbery'.
  - daca un jucator are wanted 6 doar din omoruri civili, furturi, etc., acesta are drept de predare atata timp cat acesta nu fuge cu un vehicul (bicicleta, masina, avion, etc.) cand este somat (ex: Stop, aici National Guard, te predai X?) de minim 3 ori.
  - pentru fuga cu vehicul primeste runner (wanted 6) si nu mai are drept de predare, indiferent de wanted-ul pe care il avea inainte. In schimb daca acesta fuge pe jos, o sa fie omorat cu wantedul avut.(1-6)
  - cei care ataca / omoara un politist si primesc wanted pentru asta, nu mai au drept de predare.
  - cei care se predau si nu fug cand sunt somati o sa fie luati in masina de politie si o sa fie dusi in garajul LSPD unde o sa fie arestati cu comanda /arrest nume(sau ID)
  ( poza cu locatia ).
  - se poate da /clear doar in cazul in care ai gresit wanted-ul, si in niciun caz din alt motiv. Inainte de a da un /clear se face neaparat un screenshot cu /mdc pe cel caruia i-ai acordat wanted-ul gresit iar apoi se acorda /clear-ul. Cei care dau /clear aiurea primesc /uninvite si Faction Punish in caz ca e vorba de /clear la un runner / robber.
  - cei care acorda wanted fara motiv unui numar mare de player vor fi sanctionati cu ban cateva zile sau permanent si uninvite cu 150 FP, in functie de gravitate.

   Acum este: Lun Ian 21, 2019 6:29 pm